На 'леб да га мажеш

Војислав Шешељ Био сам лични пријатељ Садама Хусеина, на то сам поносан. Он је пао у борби за слободу свог народа. Био сам три пута у посети Ираку и добио сам на поклон од Садама Хусеина позлаћену сабљу. Био је веома образован и веома интелигентан човек, префињених манира, господственог понашања.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Друга најлепша ствар на свету је бити Екрем Јеврић

Војислав Шешељ Рекао сам да су Хрвати у огромној већини пореклом Срби. То је говор љубави. Не могу неког да увредим кад му кажем да припада истој нацији као ја. Мислим да је нешто најлепше на свету бити Србин. Ево, Екрем Јеврић је Србин пореклом и ја поштујем његову муслиманску веру. Он је Србин муслиманске вере.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, упитан о говору мржње, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

И Вучић укину Шешељу ТВ Пинк

Војислав Шешељ У последњих годину дана немам времена да гледам ријалити програме. Док сам био у Хагу, гледао сам оне који су били на ТВ „Пинк“, па на ТВ Б92. „Ћирилицу“ сам гледао на ТВ БН преко сателита, картицу је набављао [Радован] Караџић. Док је Вучић био у радикалима, набављао ми је картицу за ТВ „Пинк“. После је Никола Шаиновић набављао картицу за ТВ Б92. Иначе, од затвора смо добили први и други програм РТС-а.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Оно кад постојиш, а ниси откривен

Небојша Крстић На листи рејтинга нема Живковићеве и Радуловићеве странке. Њихово постојање може да утврди једино атомски институт ЦЕРН у Швајцарској. Рачунам, ако је ЦЕРН успео да докаже Хигсов бозон, доказаће и да Живковићева странка постоји у Србији.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, о Новој странци и покрету „Доста је било“, „Твитер“

Радите колико и Вучић да бисте били имућни као Немци

Александар Вучић Ми имамо проблем са менталитетом, сви бисмо да нам држава помогне, а да се индивидуално не ангажујемо. То је недостатак предузетничког духа, и он је присутан на целом Балкану.

Александар Вучић, премијер Србије, Б92/„bizlife.rs“

Понуђен, па почашћен (батинама)

Милан Лане Гутовић Бити министар културе подразумева, пре свега, понуду мандатара. Већ у самој његовој понуди, министар културе треба да постави извесне услове под којима ће то и постати. Не верујем да је иједан министар културе поставио било какве услове. Евентуално: „Немојте да ме бијете пред народом, можда тамо иза, кад се угасе камере, али немојте испред њих.“ Према томе, у теоретском смислу, а поготово у практичном, не могу да будем кандидат за министра културе.

Милан Лане Гутовић, глумац, „Курир“

Како сам систематски уништен од секретара

Борислав Стефановић Е па, одбори у Мачванском округу, сматрајте се мотивисаним јер ја не могу да путујем с обзиром на то да ми секретар не дâ кола.

Борислав Стефановић, потпредседник ДС-а, на Главном одбору странке пошто му је у задужење додељен један округ, „Блиц“

Ани веран, жени одан

Милутин Мркоњић Ја нисам, имам моју Ану Бекуту и моју жену, и то је све. Да знам да је неки Пера био с њима, рекао бих: „Био је Пера,“ али стварно немам појма. Неки политичари се куну да су породични људи, а по канцеларијама свашта раде! То су обични фолиранти! Наспрам њих, моја веза је кристално чиста! Верујте, у те цице и проституције се не разумем, ја знам само да градим.

Милутин Мркоњић, потпредседник СПС-а, на питање да ли неко из врха странке користи услуге „ВИП проститутки", „Информер“/„Истиномер“

Два сата квалитетног (едукативног) програма

Миломир Марић Њима [учесници „Паровa“] је животна жеља била да се сретну са Шешељем као познатим политичарем и професором Универзитета и од њега добију одговоре које нико није раније могао да им дâ. Шешељ је и раније био познат као изузетно духовит човек и дуго главна звезда Минимаксовог шоу програма, у којем је бацио у сенку све тадашње естрадне и политичке звезде.

Миломир Марић, новинар и ТВ водитељ, о специјалној емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи, „pulsonline.rs“