Три (сведока) па један

Ивица Дачић Ја нисам био ни на једном тајном састанку. Било је тајно снимање. Био сам јавно на том ручку који је приказан, са мном су тада [2009.] била тројица полицајаца... Један од њих је и сада дошао са мном на РТС.

Ивица Дачић, потпредседник Владе Србије, о снимцима његовог сусрета са Мишом Бананом, „Између два петка“ Радио Београда 1

Доктори међународних монетарних наука

Душан Вујовић Докторираћемо 2017. кад изађемо из овог програма са ММФ-ом и кад „нађемо посао“, односно кад крене привредни раст и отварање нових радних места.

Душан Вујовић, министар финансија, „Између два петка“ Радио Београда 1

Ди бесте (немачка медицина је најбоља на свету)

Александар Вучић На то [пораст популарности Немачке у Србији] сам поносан, јер претходно у историји нисмо никада стајали на истој страни.

Александар Вучић, премијер Србије, у интервјуу за немачки недељник „Шпигл“, РТС

Свакога дана у сваком погледу динамично растемо

Александар Вучић Србија је ушла у динамичан раст, у рецесију се више неће враћати. Оно што је за мене био дипломски испит, то је јучерашњи став ММФ-а; и то носим, у енглеском оригиналу, као неку врсту свог дипломског рада – са најбољим вестима за неку земљу.

Александар Вучић, премијер Србије, „Између два петка“ Радио Београда 1

Познајте Вучића и он ће вас азиланата ослободити

Александар Вучић Морате им давати мање новца. Немачки „џепарац“ превазилази просечну плату у нашој земљи. Осмочлана породица, која поднесе захтев за добијање азила у Немачкој, добија око 900 евра помоћи, што је три пута више од просечне плате у Србији, а уз то добија бесплатну храну и нема никакве трошкове.

Александар Вучић, премијер Србије, о лажним азилантима за немачки „Шпигл“, „Танјуг“

Бејах идиот док уживо не видех Ангелу М.

Александар Вучић Стварно се стидим што сам изговорио пар идиотских ствари деведесетих. Немам шта да кријем, све своје грешке сам јавно признао.

Александар Вучић, премијер Србије, о изјави да „за сваког убијеног Србина треба убити сто муслимана“ за немачки „Шпигл“, „Танјуг“

Кутак за праведни тренутак

Душко Вујошевић Ја сматрам да је спорт измишљен да би правда побеђивала макар негде, јер нигде у животу она не побеђује.

Душко Вујошевић, кошаркашки тренер, у емисији „24 минута са Зораном Кесићем“ на ТВ Б92

Александар Велики

Александар Ђорђевић Наша традиција и наш понос нам не дозвољавају да се кријемо иза ситних циљева. А да ли ћемо то [злато] и да остваримо – за то се питају и други: ако има бољих од нас, ја ћу им први стиснути руку.

Александар Ђорђевић, селектор кошаркаша Србије, „Политика“