Цар Африке, Азије и Уједињених нација

Александар Вучић Наша делегација је била најпопуларнија у УН. Приметио сам да су и они који обично никога не слушају подигли главу кад сам почео да причам, да се осмехују и касније тапшу. У УН су ми рекли да сам доста ствари променио својим говором и тиме привукао пажњу.

Александар Вучић, премијер Србије, за ТВ Пинк, „Танјуг“

Та дивна (домаћа и међународна) створења

Драгомир Антонић Шта ли је хришћански првомученик Стефан скривио да ових дана – „демократска“ западна заједница, неуки бриселски намештеници на добро плаћеном радном месту у Сарајеву, америчка екселенција Скот, по мајчиној линији из Бечеја, мудросери из Беча, који нису у стању годину дана да изаберу свог председника, Жене у црном, заштитници свег нељудског, невладини страни агенти, и на крају, како му само име каже, животиња Бакир – хоће по сваку цену поново после скоро две хиљаде година да га каменују и убију.

Драгомир Антонић, етнолог, о референдуму о Дану Републике Српске, „Печат“

Нек је и света, само да није Српска!

Драгомир Антонић Да се не лажемо, браћо Срби, ма где живели. Не смета њима Свети Стефан, не смета 9. јануар, смета им Република Српска.

Драгомир Антонић, етнолог, о реакцији Запада на референдум о Дану Републике Српске, „Печат“

Чекајући ноћ дугих језика

папа Франциско I Ширење гласина је облик тероризма, начин на који можете убити особу својим језиком. Ово највише важи за новинаре, јер њихов глас може допрети до великог броја људи. То је једно моћно оружје.

папа Франциско I, „index.hr“/„bizlife.rs“