Палмин бал, Томина лабудова песма

Драган Марковић Палма Председниче, Желим да те информишем о мојој посети САД. До сада сам имао састанак са председником Привредне коморе Вашингтона, Винсентом Оринџом, обишао цркву Св. Луке у Вашингтону, посетио нашу амбасаду, био сам на балу који је организовала Sister Cities International на коме је било преко 400 градоначелника и амбасадора. Био је и наш амбасадор као и Мери Ворлик, бивша амбасадора САД у Србији. [...] Поздравио сам скуп у твоје име и рекао да је Србија држава у којој влада највећа политичка стабилност у Европи и позвао да њихови привредници инвестирају. [...] Поздрав председниче!

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, о својим активностима у Вашинтону у коме борави поводом инаугурације Доналда Трампа, „Блиц“

Свима је већ непријатно колико нам добро иде

Александар Вучић Имам једну ексклузивну вест за грађане Србије. За првих 20 дана ове године имаћемо суфицит већи од очекиваног, и то без било каквих једнократних плаћања, па се може десити да крајем јануара суфицит буде осам, уместо пет милијарди динара.

Александар Вучић, премијер Србије, за ТВ Пинк