Труст једног мозга

Драгољуб Петровић Код Томислава Николића је превагнула врста повређености због односа странке [СНС] коју је створио и довео на власт, а у међувремену је скрајнут. У тој странци имате једно једногласје, да не кажем једноумље око свега. То је странка која дели један мозак - Вучићев мозак.

Драгољуб Петровић, главни уредник листа „Данас“, о најављеној кандидатури Томислава Николића за председника Србије, „Контекст“ на ТВ „Ал Џазира Балкан“

Право пречег председниковања

Томислав Николић Биле су само две варијанте. Једна је да се ја кандидујем за председника, а он [Вучић] да ме подржи. Друга је била да се он кандидује за председника, а ја да га подржим; с тим што онда с правом очекујем да се вратим на функцију председника Српске напредне странке и да ми повери мандат за састав владе.

Томислав Николић, председник Србије, за „Спутњик“ о првом састанку са Александром Вучићем око председничких избора, „Контекст“ на ТВ „Ал Џазира Балкан“

Сиротињска кампања

Александар Вучић Што се коштања тиче, није то стварно авион који лети, већ стари авион који је на поправци и то је коштало између 200 и 400 евра; за разлику од емитовања других кандидата, која коштају између 20 и 40 хиљада евра на дневном нивоу, већ два месеца. А нико то не сме да пита, нити да каже.

Александар Вучић, премијер Србије и кандидат СНС-а за председника Србије, у предизборном споту који се одвија у авиону, Б92

Ништа не обећавам и то испуњавам

Саша Јанковић Не желим да вас лажем, нећу вам обећати да ћу вас запослити, лечити, повећавати плате и смањивати стомаке. Пољопривреда треба да нас храни, привреда да нас запошљава, просвета да нас учи, туризам да нас забавља, а свима њима треба држава.

Саша Јанковић, кандидат за председника Србије, на конвенцији у Хали спортова у Београду, Агенције/„bizlife.rs“

Спот који ће ујединити власт и опозицију

Александар Вучић Припремам спот у коме ће сто пута бити поновљено оно „Вучићу, педеру“, и тај ћемо спот највише емитовати!

Александар Вучић, као председнички кандидат СНС-а, „Ало!“