Наша казна Вучићев грех

Никола Којо Не могу да му [Вучић] опростим децу која гладују, која немају, децу која се лече СМС-ом. Не постоји оправдање да нема новца да се једна важна ствар, као што је лечење деце, не организује на државном нивоу. А има, рецимо, за Сребреницу. У реду, то су наше комшије. Зашто баш за Сребреницу? Зашто не за Сирију и Сомалију, и тамо живе људи? Да ли смо, можда, присуствовали откупљивању туђег греха за наше паре?

Никола Којо, глумац, на предизборном скупу председничког кандидата Саше Јанковића у Крушевцу, „youtube.com“

Кад порасту биће (као) Вучић

Никола Којо Оно што не могу да му опростим јесу деца. Деца која се понашају бахато као он [Вучић], која су научила да мрзе комшије и да им цинизам буде доминантан у комуникацији, деца која уче да је лаж легитимна, деца која се уче уценама, деца чији је циљ куповина дипломе и државна јасла, деца која се уче да се и улица прелази преко везе. И она друга деца чији је циљ да оду одавде.

Никола Којо, глумац, на предизборном скупу председничког кандидата Саше Јанковића у Крушевцу, „youtube.com“

Лек против њега постоји али није још пронађен

Никола Којо Нажалост, политика је ушла у мој и све наше животе, и више не постоји пасивна одбрана од исте. Покушао сам да бежим, али у последњих неколико година, у току владавине највеће увреде интелигенције „у новијој српској историји“, нисам имао где да се сакријем; јер, он [Вучић] искаче из фрижидера, тостера, рерне, сливника.

Никола Којо, глумац, на предизборном скупу председничког кандидата Саше Јанковића у Крушевцу, „youtube.com“

Амбасадор меког срца

Ружа Ћирковић Руски амбасадор у Загребу се неколико пута, у дипломатској униформи са орденима, врло агресивно појављивао на конференцијама за штампу тврдећи да му се „Агрокор“ не обраћа „а боље би му било да се обрати“. Он је стално претио да ће Руси купити „Ину“. Сада, када су га [новинари] позвали, рекао је да „неће ништа да говори, али ће га на крају они сами звати“.

Ружа Ћирковић, економски новинар, у контексту 6 милијарди евра дугова „Агрокора“ од чега 1,3 милијарде руској „Сбербанци“, „Око“ РТС-а

Један Вук јачи и од два Вучића

Вук Јеремић Александар Вучић се данас на конференцији за новинаре саблажњавао над стварима које се говоре о његовом брату. Позивам га још једном на телевизијски дуел, да му у лице и пред камерама кажем оно што Србија зна о његовом брату, и то једну по једну ствар, у детаље.

Вук Јеремић, председнички кандидат, у Крушевцу, „Танјуг“

Вучићи сузама не верују

Александар Вучић Мој брат „који је вођа криминалне банде“, је л' требало овде да га доведем да плаче и да каже да чека бебу за три месеца? Је л' то требало да радим? И да цмиздирм овде заједно са свима, па да излазим и да правим селфије заједно са свима другима. Па не пада ми напамет.

Александар Вучић, председнички кандидат СНС-а, медијма после саопштења Миленка Јованова (СНС) да Наташа Јеремић управља нарко тржиштем у Србији, N1

Што трезвен мислим то Миленко (Јованов) опијен говори

Александар Вучић Мој колега и пријатељ Миленко Јованов направио је грдну грешку покушавајући да им узврати истом мером, помињући у увредљивом контексту чланове породице тог досовског кандидата. У име пристојне и нормалне Србије, у лично име, извињавам се свим грађанима који су макар у једном дану помислили да између нас нема разлике и да смо сви исти. Нисмо исти и никада нећемо бити. Мој тим и ја никада нећемо вређати чланове туђих породица. Управо зато, молим све грађане Србије да прихвате моје извињење због једне погрешне, и то не моје изјаве, а досовским кандидатима поручујем да наставе нападе на моју породицу, јер сам у досадашњем току кампање јасно видео да други програм и политику немају.

Александар Вучић, председнички кандидат СНС-а, медијима после изјаве Јованова да супруга Вука Јеремић управља нарко тржиштем у Србији, „Курир“