Знак опасности од Румуније

Дмитриј Рогозин Румунске власти су изложиле опасности животе путника путничког авиона S7, жена и деце. Било је довољно горива до Минска. Очекујте одговор, гадови!

Дмитриј Рогозин, потпредседник Владе Руске федерације, пошто авиону у којем се налазио није дозвољен прелет преко Румуније, „Твитер“/Б92

Филмска психопатологија

Анђелина Џоли Она је пре свега врло дуго буљила у новац. Када су је приморали да га врати, преплавиле су је емоције. Као разлог зашто јој је новац потребан, рекла је да јој је деда умро и да нису имали новца за пристојну сахрану.

Анђелина Џоли, глумица, о девојчици која је добила филмску улогу после аудиције на којој су сиромашна деца охрабривана да узму новац, а затим приморана да смисле лаж због које су то учинили, „noizz.rs“

Понуђач (обећања) у тешким категоријама

Александар Вучић Плате су веће него што су биле, сада је 409 евра просечна, а пре три године је била 356 евра. Биће још већа крајем ове године – најмање 440 евра. Дакле, важно је да почињемо да разговарамо у другим категоријама, јер када спустите незапосленост са 26 на 14 или 13 одсто, остаје да размишљате шта је ново што можете да понудите.

Александар Вучић, председник Србије, током посете Нишу, РТС