Вучић ради, Београд се гради

Покрет снага Србије Са политиком мира и стабилности коју води Александар Вучић, Србија ће за пет година искоренити незапосленост, плате ће бити 1.000 евра, чиме ће се испунити највећи национални и државни интерес Београђана и свих грађана Србије – да ради, гради и да рађа.

Покрет снага Србије, (ПСС), о формирању коалиције са СНС-ом за београдске изборе, N1

Вол Стрит плантаже

Покрет снага Србије Наш заједнички циљ је да Нови Београд постане Вол Стрит овог дела Европе, финансијски и берзански центар региона, [...] а да се од Београда до Младеновца засаде шарене плантаже воћа и поврћа и искористи огромни потенцијал у сектору пољопривреде.

Покрет снага Србије, (ПСС), о формирању коалиције са СНС-ом за београдске изборе, N1

Кад сликамо не питамо за количину и цену

Изјаве.нет Па свуда је нормално у свету да се то слика, значи у целом свету је дозвољено да се слика, и ја сликам исто. Битно је да се пацијент не види, да му се не види лице, а апарат је нестерилан, и колица су нестерилна, стерилни су само инструменти. У суштини подови су нестерилни, ништа није стерилно, само су стерилни инструменти. То је табу тема да као мобилни не смеју да се уносе у салу. Па где ће да се оставе, на одељењу где нема касете и да ти други краду?

Владимир Јовановић, доктор у Клиничком центру у Нишу, поводом буре на друштвеним мрежама коју су изазвале фотографије направљене током операције, „Јужне вести“

Историја као учитељица издаје

Чедомир Антић Наши стари су се одрицали светих српских земаља… Како да нису.

Чедомир Антић, историчар, „Политика“/Напредни клуб