О Вучићу као визионару и мислиоцу

Љубиша Стојмировић Шта сам још хтео да кажем везано за овај Закон о уџбеницима? Рецимо, уџбеник историје и свака читанка, по мени, морала би да има у свом саставу говор председника државе [Вучића] који је одржао 24. у Алексинцу, јер је то један историјски говор који је на право место поставио Србију, искрено речено шта нам се дешавало, како су се понашали према нама. Доста је да ми то кријемо, да гурамо испод тепиха, не, треба отворено рећи. То је говор попут оног говора који је мајор Гавриловић одржао у Београду, пред налет Аустроугарске која је хтела да зароби, пороби нашу породицу.

Љубиша Стојмировић, народни посланик СНС-а, „Отворени парламент“/„Истиномер“

Они нама рог, ми њима свећу (и бубреге)

Небојша Катић Лако је разумети због чега су странци очарани реформском политиком владе и због чега јој сваком приликом дају великодушну подршку по принципу - ви нама паре и тржиште, ми вама лепе речи. У Србији је оваква врста лепих реч јако, јако скупа. Срећом, Србији се прелива, па зашто да се не плати.

Небојша Катић, економиста, у чланку „Вести из паралелне стварности“, „Политика“/„nkatic.wordpress.com“

Свака му је ка' Милова

Изјаве.нет Његош је у Црној Гори обиљежио 19. вијек, а Мило Ђукановић крај 20. и почетак 21. вијека.

Веселин Грбовић, председник општине Никшић, подгоричке „Вијести“

А сад сви на своје радне задатке!

Александар Вучић Срећан рад. И да наши победе Нигерију. ‘Ајд здраво.

Александар Вучић, председник Србије, на крају обраћања у полувремену пријатељске фудбалске утакмице Нигерије и Србије, „bizlife.rs“