Путници без повратне карте

Зоран Ђорђевић Оду у иностранство и не испишу се са евиденције. Оду и не знамо да ли ће да се врате. Испишемо неког тек када нађемо посао за њега, па га зовемо а он каже да је у Канади. Онда их тек бришемо.

Зоран Ђорђевић, министар за рад, тврдећи да се број незапослених смањује због новог запошљавања а не због одласка грађана у иностранство, „Данас“

Догодине у Новом Пазару

Сулејман Угљанин Поштовани господине министре, изражавам вам велику захвалност због показане спремности да посетите Санџак и поред свих препрека наметнутих од стране великосрпског националистичког режима. Посебно нас радује ваша показана спремност да омогућите грађанима Санџака да чују и другу страну у вези нормализације односа Косова и Србије и да представите грађанима Санџака вашу визију процеса регионалне сигурности и сарадње земаља западног Балкана.

Сулејман Угљанин, председник Бошњачког националног већа (БНВ), у писму Беџету Пацолију, „Информер“/„Правда“

Суљи, писмо дубоке оданости

Беџет Пацоли Дозволи, молим те, да изразим свој гнев за вест коју сам примио, да због позивнице коју сте упутили мени, премијерка Републике Србије, Ана Брнабић, је званичним писмом претила вама и БНВ, налазећи се у САД, земљи која је прва признала Републику Косово заједно са више од половину земаља света.

Беџет Пацоли, бизнисмен и „министар спољних послова Косова“, у писму Сулејману Угљанину, „Информер“/„Правда“