Командант ударне (избацивачке) дивизије

Милорад Додик Немој случајно да неко ко је запослен у Гацку да гласа за Говедарицу и СДС. Изабацићемо га с посла. А вас, молим вас, кога ви видите да гласа, а да ради, само ми јавите, ја ћу га избацити. Директоре, немој ми бити тако озбиљан, ја ти отворено кажем. Нећу да их гледам тамо.

Милорад Додик, председник Републике Српске и председник СНСД-а, на предизборном скупу у Гацком, Агенције/„bizlife.rs“

Догодине у другој (европској) лиги

Александар Вучић Волели не волели, мрзели не мрзели, то је за честитање и можете да мислите како се једу у региону када погледају колико Србија има инвеститора. Буквално немамо конкуренцију у региону и сада се такмичимо са Пољском, Словачком, Румунијом...

Александар Вучић, председник Србије, у Нишу, „Танјуг“

Док је субвенција биће и Србије

Александар Вучић Да бисте разумели, дајемо субвенције [страним компанијама] и имамо суфицит у буџету, смањујемо јавни дуг, а за то смо заслужили не само честитке, него много више од тога. Критикују они који нису ни могли да дају субвенције, јер је у њихово време држава била пред банкротом.

Александар Вучић, председник Србије, у Нишу, „Танјуг“

Хвала Цумтобелу што постоји

Александар Вучић Пре неколико дана сам рекао да је наша политика у једној области поражена, али има једна, која не може да се победи, а то је политика резултата и чињеница, отварања фабрика. Захваљујем се власницима „Цумтобела“ што помажу у креирању такве политике.

Александар Вучић, председник Србије, после свечаног отварања фабрике „Цумтобела“ у Нишу, „Танјуг“