Признајем само кривицу Бранимира Несторовића

Предраг Кон [Зоран] Кесић ме ‘захватио’. „Велики ПОЗДРАВ!“ О потреби за заштитном опремом за медицинаре и њеној правилној употреби трубио сам на сав глас, још у фебруару. О томе постоје бројни снимци и јасни докази. Напад на мене лично по том питању у емисији којој је циљ хумор је грешка.

Предраг Кон, епидемиолог и члан Кризног штаба за сузбијање заразне болести Covid 19, о свом гостовању у „Ћирилици“, „Фејсбук“/„nova.rs“

Чекајући Трампову награду за Нобела (и Ноблеа)

Доналд Трамп Када ће Ноблеов комитет захтевати награде назад, посебно због тога што су додељене због преваре? Репортери и бедни медији су знали истину све време. Судски поступци треба да се покрену против свих, укључујући и организације за лажне вести, како би се исправила ова страшна неправда. Има ли добровољаца међу сјајним адвокатима?

Доналд Трамп, председник САД, „Твитер“/РТС

Дајте Нобелову награду Ноблеу (и Пулицеру)

Доналд Трамп Када ће сви 'репортери' који су добили Ноблеове награде за своје извештавање о Русији, Русији, Русији, која су се показала потпуно погрешним (и, заправо, друга страна била та која је чинила злочине) вратити своје драгоцене 'Ноблее', да би они могли да буду додељени правим репортерима и новинарима који су били у праву.

Доналд Трамп, председник САД, „Твитер“/РТС