Ако будемо скроз без пара инфлација ће бити нула!

Слободан Милосављевић Не очекујем убрзавање инфлације и сматрам да ће инфлација идуће године бити нижа него ове. То што грађани нису имали пара да их троше није дизало тражњу па су цене [ове године] остале на нижем нивоу.

Слободан Милосављевић, министар трговине и услуга, "Бета"

Ајде ЕПС да продамо (па још четири године да играмо)

Борис Тадић Сматрам да "Електропривреда Србије" никад не сме да се приватизује на нивоу изнад 50 процената. То је црвена линија.

Борис Тадић, председник Србије, "Вечерње новости"

На негативној нули

Александра Смиљанић У једној од поменутих опција Србија ће продати контролни удео "Телекома" за исто новаца колико је уложила у 65 одсто "Телекома Републике Српске", који покрива шест пута мање тржиште.

Александра Смиљанић, бивши министар за телекомуникације и информатичко друштво, "Печат"

Бљесак мирне Олује

Јадранка Косор Мирна интеграција српске заједнице у хрватски пројект заједничког суживота представља огромну победу. Државничка визија Фрање Туђмана трасирала је пут помирења.

Јадранка Косор, председник Владе Хрватске, поводом петнаесте годишњице потписивања Ердутског споразума, "Танјуг"

Кад је већ укинута смртна казна...

Танјуг Две особе осуђене осуђене су у Првом основном суду у Београду на 6 месеци затвора, условно на 2 године, због ометања службеног лица у обављању службене дужности током Параде поноса. Суд је укинуо притвор обојици младића који су псовали полицајце док су обезбеђивали ту манифестацију.

Танјуг, о првој пресуди за нереде током Геј параде

Охрабрите бога у њима

Борис Тадић Немам илузију да ће се наши богати [људи] одрећи дела капитала у име бољитка друштва, зато треба комбиновати овај пристојан позив председника Републике са инструментима охрабрења које држава има на располагању.

Борис Тадић, председник Србије, "Вечерње новости"

Воле да (патолошки) мрзе

Александар Вучић Звездин кошаркашки клуб упропастили су политичари. Главна ствар је мржња политичара према Звезди. Тадић, Динкић и Дачић патолошки мрзе Звезду. Они кажу да то није тачно, али лажу, патолошки је мрзе.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а и "велики навијач Звезде", "Прес"

Нискотехнолошки криминал

Нискотехнолошки криминал Неко нам је још пре три недеље ″хаковао″ Фејсбук профил, покушавали смо да то решимо, али је тако нешто немогуће. Администратор Фејсбука нам тражи прву шифру, ону која је отворена када и профил. То немамо јер човек који је радио страницу више не ради у МУП-у и не жели да нам је да.

Информативна служба МУП-а, о званичном МУП профилу на коме је и песма ″Борисе, спаси Србију и убиј се″, ″Курир″