Похвала лојалности (карикатури)

Драган Тодоровић Мислили су да ће задовољити и Европу и Кину, а увредили су и једне и друге. Вук Јеремић је овде жртвован и чекам да повуче један од два могућа потеза. Више верујем да ће остати лојалан Тадићу. За мене је лојалност једна од најцењенијих врлина и Јеремић је има. Шта год да уради, мислим да је његов став о бојкоту био искрен, а Тадић је показао да је карикатура од председника.

Драган Тодоровић, шеф посланичког клуба СРС-а, о (не)одласку представника Србије на доделу Нобелове награде за мир кинеском дисиденту, "Ало!"

Златна рукавица

Томислав Николић Вука Јеремића сам раније упозорио да ће Борис Тадић да га искористи као рукавицу. Кад се испрља та рукавица, он ће да је баци. [...] Имате Вука Јеремића, кога полако одбацује западна Европа, а овај други део света мисли да је он бољи од осталих у Влади. А таквог га је лансирао Борис Тадић. [...] И шта сад бива? Сад је он постао популаран у народу, неко је објавио истраживање у коме је он чак и у ДС-у близу Тадића. И њему одлази глава.

Томислав Николић, председник СНС-а, "Прес"

Геј инклузијом до стрејт укључивања

Борис Милићевић СПС ме позвао да помогнем у реформама. СПС је странка модерне левице, која се бори за људска права и важна им је инклузија свих грађана. Процес укључивања ЛГБТ популације је свуда компликован и Геј стрејт алијанса подржава своје чланове да се политички ангажују и боре за те циљеве.

Борис Милићевић, из Геј стрејт алијансе, о чланству у ГО СПС-а, "Блиц"

Има добрих вести (само не овде и не за нас)

Саша Ђоговић Наш пословни амбијент и даље красе инфлаторне турбуленције, неефикасан и скуп државни апарат, шума бирократије, бујање мита и корупције, лоша правна инфраструктура... Не треба бити превише стручан па оценити да ништа није толико лоше да не би могло бити још горе.

Саша Ђоговић, економиста, о изгледима за 2011. годину, "Прес"

За стрејт проститутке

Драган Тодоровић Ако је то тачно, не видим због чега би било забрањено да проститутке улазе у парламент. Скупштина је пуна политичких проститутки, па зар мислите да је њихов чин моралнији? За мене је моралније то што оне раде него што ове политичке проститутке раде. У скупштину улазе сви, па и ова Геј стрејт алијанса. Нормалније ми је да је неко проститутка него да је неког другог опредељења, да не кажем извитоперења.

Драган Тодоровић, шеф посланичког клуба СРС-а, на питање да ли је посланик СРС-а Сулејман Спахо објаснио своју улогу у скандалу са проститутком која је ухапшена на скупштинском улазу, "Ало!"