Погледајте семафор!

Драган Марковић Палма Па зато што нисам кандидат за шишање.

Драган Марковић Палма, посланик ЈС-а, одговарајући на питање зашто није дошао на скупштинску пројекцију "Шишања", српског филма о навијачким групама и скинхедсима, РТС

Део немеђународне заједнице

Борис Тадић Уколико је Хашим Тачи легитимни представник албанског народа и све док се не докаже да су оптужбе из Савета Европе основане, бићу спреман да с њим разговарам. Ако се ти наводи у вези са Тачијем покажу тачним, онда ће међународна заједница морати да се определи према њима, а да ли ћу ја преиспитати тај став, то зависи од међународне заједнице, јер је међународна заједница фактор у овом процесу.

Борис Тадић, председник Србије, "Блиц"

Будућност му је неизвесна а моћни пријатељи увек близу

Вук Јеремић Не знам какву то политичку будућност ова особа [Хашим Тачи] има ако се узме у обзир извештај о истрази Савета Европе о његовом учешћу у шверцу хероина, трговини људима и људским органима и његове улоге као вође једне од најорганизованијих криминално-мафијашких кланова на Балкану.

Вук Јеремић, министар спољних послова, "Ројтерс"

Добро управљање трговином

Изјаве.нет Јасно је да неко жели да се посрами премијера Хашима Тачија после парламентарних избора на којима су му грађани, јасно и масовно, дали подршку да настави програм развоја и управљања нашом земљом. Тврдње Дика Мартија су ниске и бизарне, и долазе од људи без икаквог моралног кредибилитета. Позивамо све земље чланице Савета Европе да се снажно успротиве извештају Мартија и да не падну на страну оних који по сваку цену желе да спрече стабилност, напредак и добро управљање Косову.

Влада Косова, у реаговању на нацрт извештаја Савета Европе у којем је наведено да је Хашим Тачи шеф групе за трговину органима, дрогом и оружјем, "Б92"

Поглед на нове видике

Драган Тодоровић Уколико би неко такав био изабран у Главни одбор странке, нико не би имао право да оспорава избор. Све што прође демократску процедуру је у реду, свидело се то неком или не. Мислим да ће Борис Милићевић на изузетан начин успети да унапреди рад СПС. Сигуран сам да ће бар неким члановима СПС проширити видике. Нама то није потребно јер имамо уобичајен поглед на свет.

Драган Тодоровић, шеф посланичког клуба СРС-а, о уласку геј активисте Бориса Милићевића у ГО СПС-а, "Курир"