Зауставите Интернет (и Јутјуб приде)!

Милан Ђурђевић Поднећемо кривичну пријаву против непознатог лица које је на сајту Јутјуб поставило снимак са секвенцом из филма о крају Хитлеровог живота, синхронизовану тако да нацистички вођа "представља" демократског лидера, коме је главни проблем омладинка Слађана Здравковић. Ово је превршило сваку меру. Тим младим људима се свашта дешава, све постаје болесно и ми ћемо морати да заштитимо њихов интегритет и интегритет странке.

Милан Ђурђевић, председник Општинског одбора ДС Палилула у Нишу, о омладинцима ДС-а Слађани Здравковић и Далибору Дамјановић који су се збуњивали цитирајући изјаве Зорана Ђинђића, "Данас"

На слово НЕ

Блажо Поповић Исто тако, морам да приметим да је, што се мене тиче, једно слово грешка, док су два погрешно написана слова већ предумишљај, те с тим у вези следе даље суспензије и мере како би се санкционисали сви који су на овај начин покушали да угрозе и дисквалификују све што је током претходне две године урађено како би се Радио-телевизија Војводине модернизовала и поново ухватила корак са стандардима које постављају модерни јавни сервиси у Европи.

Блажо Поповић, генерални директор РТВ Војводина, о најави вести да су председник Тадић и премијер Путин најавили потписивање споразума о стратешком партнерству двеју земаља са потписом "потврда непријатељства", "Данас"

Чеда је видео Путина

Чедомир Јовановић Заиста импресиван саговорник, не зато што долази из земље која има нуклеарне подморнице и арсенал ракета – већ зато што поклања пажњу својим саговорницима. То што је састанак трајао много дуже него што је планирано последица је става једног човека који је дошао овде да би разговарао са људима, а не да би се прошетао кроз Скуштину и отишао на неко друго место. То је гест који заслужује сваку врсту поштовања.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, о састанку са Владимиром Путином, РТС

Добро дошли ту велкам

Јадранка Косор Велкам ту Кроејша енд велкам ту Америка.

Јадранка Косор, председница Владе Хрватске, обраћајући се америчком амбасадору у Хрватској речима "Добро дошли у Хрватску, добро дошли у Америку", на Загребачком велесајму за туризам, гастрономију, вино и хотелску опрему, "Danas.hr"

Једва чекам да купим диплому па да емигрирам

Леонардо Ердељи Није ни чудо што је Србија друга земља по одливу мозгова када универзитет на којима министри предају промовише емиграцију. У Србији постоји две трећине функционално неписмених, а биће их још више када су асистенти на факултетима Наташа Беквалац и Екстра Нена. Чекам сваког дана да се на "Мегатренду" појави Екрем Јеврић као, рецимо, професор за сценски наступ! Не чуди ме што министар Обрадовић није реаговао. Неће да пљује 'леб који га храни, а истовремено нам продаје приче да његова министарска функција није у сукобу интереса са професорском.

Леонардо Ердељи, председник Уније синдиката просветних радника, о слогану "Шта ћеш овде? Заврши МЕГАТРЕНД и пали!" Универзитета "Мегатренд", на којем предаје и министар просвете Жарко Обрадовић, "Ало!"

Мега-паљевина

Мега-паљевина Оглас сам лично ја креирао. То је мој маркетиншки патент! Сви су били против тога, убеђивали су ме да то не урадим, али сам ја остао при свом. Желео сам да изазовем реакције.

Мића Јовановић, ректор Универзитета "Мегатренд", о слогану "Шта ћеш овде? Заврши МЕГАТРЕНД и пали!", "Ало!"

Порука нуклеарне природе

Драган Тодоровић Путин нам је ставио до знања да ће, ако Србија уђе у НАТО и НАТО постави ракетни штит на српској територији, Русија све своје нуклеарне потенцијале окренути према нашој територији. Ево, погледајте транскрипт разговора који смо имали с Путином и видећете да је то његова порука.

Драган Тодоровић, шеф посланичког клуба СРС-а, о посети Владимира Путина Скупштини Србије, "Ало!"