Нико не сме да ме фрустрира!

Војислав Шешељ Истина је, ја сам му [Ратку Младићу] рекао – ни у ког са списка адвоката које нуди Хашки трибунал не можеш имати поверење. Ја сам фрустриран таквим понашањем. Имам и неки осећај кривице да је г. Младић сад страдао због мене [јер је премештен с мог спрата]. То је оно што ме фрустрира, а фрустриран човек не може адекватно да се брани у судском процесу. Ја морам да избегавам све могуће фрустрације.

Војислав Шешељ, хашки оптуженик, РТС

Одмор од притвора

Војислав Шешељ Тражим да будем пуштен на годишњи одмор. Већ осам година сам у притвору.

Војислав Шешељ, хашки оптуженик, РТС

Прваци Европе у улажењу у ЕУ

Младен Крстајић На месту Вука Јеремића бавио бих се питањем када ћемо ући у ЕУ, пошто улазимо већ пет година, а то ко ће бити првак у фудбалу видеће се на терену.

Младен Крстајић, спортски директор ФК Партизан, о изјави министра спољних послова Вука Јеремића да "Партизан не сме да буде првак", "Журнал"

Партизан мора пасти

Вук Јеремић Да знате да има нас у Србији који навијамо за Звезду. Има нас мало, али нас има. Ви знате да следеће године Партизан не сме да буде првак земље (смех). То је велики задатак. Урадићемо све што можемо да се помогне. Али ипак је све на вама и до вас.

Вук Јеремић, министар спољних послова и "велики звездаш", на припремама Црвене звезде у Аустрији, "Курир"

Наш Мића је генија за утиске

Мића Јовановић Први гемови били су обележени видљивим симпатијама публике према Надалу. Последњи – симпатијама према нашем Новаку. Мали куриозитет био је то да је у трећем реду седео геј, који је непрестано подржавао Надала, у стилу: "Волим те, Рафа!, Љубим те, Рафа!, Рафа, ти си геније!" Са женске стране било је мало таквих коментара.

Мића Јовановић, ректор Универзитета Мегатренд, утисци о финалу Вимблдона Надал – Ђоковић, "Курир"