За Слобу и партију (и помало ДБ)

Урош Шуваковић У странкама се људи сада организују искључиво због личног интереса, и то не може да донесе ништа добро.

Урош Шуваковић, бивши генерални секретар Младих социјалиста, бивши службеник ДБ-а и садашњи председник Удружења "Слобода", "Прес"

Батинају, дакле, постоје

Александар Југовић Србија је постојала и пре него што је Дачић постао министар унутрашњих послова. Мислим да је Србија постојала и за време док је он био портпарол СПС-а.

Александар Југовић, посланик СПО-а, похваливши министра унутрашњих послова Ивицу Дачића јер је објављено ко је тукао младог Рома али и замерио што ништа није учињено да се открију батинаши студената демонстраната од 1990. до 2000, "Бета"

Парада поноса

Борис Тадић Кад год ме неко напада јер спроводим овакву политику, врло сам поносан. И кад против мене вичу навијачи на стадионима у Србији да треба да се убијем или призивају моју смрт, морам да кажем да сам поносан. Поносан сам ако су то навијачи који вичу "нож-жица-Сребреница" или навијачи у Хрватској који вичу "убиј Србина" или бошњачки навијачи који то исто кажу.

Борис Тадић, председник Србије, током посете Сарајеву, "Ало!"

Новаче, сине, мора ли и тај Вимблдон?!

Е-новине Тко у директном преносу на националним, тениским фреквенцијама није гледао РТС, Б92, Пинк, Прву или већ неку од телевизија у власништву родољубиве хистерије спрам дочека Новака Ђоковића пред 100.000 душа с нагласком на дечурлију – тај је свашта пропустио. Могао је да умре од смртоносног музичког коктела по принципу: четврт Гарде, четврт Тап 011, четврт Мирослав Илић, четврт урађени Владо Георгијев; могао је да види Србију у свом рудиментарном облику; могао је да онанише пред призорима помахниталих водитељки и репортерки које су влажиле екран сексуалним секретом (Нина & Жана, Б92); могао је да види како црквени великодостојници стрпљиво чекају у реду да благосиљају Новака/Србина/Православца; могао је да види како се на бини окупила читава Српска Породица и како изгледа Ђоковићева верзија Великог Брата; могао је да закључи да је свака Гранд Парада софистицирани, интелектуални ТВ show у поређењу са овим националним свршавањем; finally, могао је да види како на бини сви присутни играју колце, ћирилица, вамос-тамос, ово је Србија, бре!

Е-новине, о дочеку Новака Ђоковића у Београду