Брзи аутопутеви Србије

Милутин Мркоњић Добро сад, сат или сат и 15 минута. Знате шта је кад се отворе две траке, плус данашњи нови аутомобили? Уосталом, ја стижем и за 40 минута јер возим 260. Ја ћу да возим, полицајци нек ме хватају и плаћам казну из свог џепа. Молим лепо!

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре и енергетике, о обећању да ће се 203 километра будућег аутопута Београд-Хоргош прелазити за "рекордних сат а можда и мање", "Ало!"

Тадић је регионално злато

Енвер Хоџај Помирење у региону мора да почне од врха, Приштина врло уважава оно што је председник Србије урадио у случају БиХ и Хрватске. Мислим да је он лидер који исте кораке може да направи и ка Косову, то би донело добробит за обе земље и оба друштва.

Енвер Хоџај, министар спољних послова самопрокламоване републике Косово, "Вести"

Тако нам свих бубњева Дачићевог СПС-а

Ивица Дачић Уз звуке бубњева мог пријатеља смо отишли са власти, али ћемо се уз звуке тих истих бубњева поново вратити тамо.

Ивица Дачић, председник СПС-а, најављујући на манифестацији "Власинско лето" у Сурдулици наступ бубњара Драгољуба Ђуричића, "Ало!"

Црногорска вавилонска кула

Матија Бећковић Црногорски језик је једини који се говори, пише и учи на српском. То је новина у лингвистици, да се на једном језику говори други језик!

Матија Бећковић, академик, "Курир"

Можете почети са жетвом!

Борис Тадић Жетва је важна, не само због пољопривреде, већ и због економије наше земље у целини.

Борис Тадић, председник Србије, у Кушиљеву надомак Свилајнца, РТС