Коме је Јадранка Косор непријатељ, томе не требају пријатељи

Вук Јеремић Немојте само ништа да ме питате за Јадранку Косор.

Вук Јеремић, министар спољних послова, пошто га је председник Србије Борис Тадић критиковао због изјаве да "ономе коме је Јадранка Косор пријатељ, не треба непријатељ", на Студентској конференцији, "Танјуг"

Да будеш шта хоћеш - два милиона, да те је брига за Динкића - непроцењиво!

Ирена Нисам нека социјала, међутим, због понашања државе, уместо да припадам вишем средњем, припадам нижем средњем сталежу. Сада могу да будем шта хоћу и да ме буде баш брига за државу и за Динкића.

Ирена, добитница два милиона евра на лотоу, "Прес"

Ко има сто година, ни кока-кола му не може ништа

Калина Даниловић Раније сам правила домаће сокове, али ме полако снага издаје, па сам прешла на "кока-колу". Остало ништа не пијем.

Калина Даниловић, из куршумлијског села Жуч, која сада има између 105 и 111 година, "Блиц"

Хоћу да се играм са Хрватима!

Борис Тадић Нисам, био сам на снимању, али нисам успео да га погледам... Шта је ту лепо, што Хрвати нису хтели да играју са нама?

Борис Тадић, председник Србије, на питање је ли погледао филм "Монтевидео, Бог те видео" и констатацију да је то "лепа и топла прича", "Танјуг"

Злостављање због сексуалног мобинга

Јадранка Косор Приметила сам неке сексистичке изјаве председника Србије Бориса Тадића. Ја га подсећам да ми у Хрватској имамо закон који забрањује такав однос према женама. Ја сам га чак и писала.

Јадранка Косор, премијерка Хрватске, "Бета"