Тијанићев тест (не)довољности

Александар Тијанић Врло сам скептичан да ли ће се Јавни сервис у наредних 10 година одржати. Србија, када би се применио тест интелигенције, знања и новца, има довољно новинара за један јавни сервис, један недељник, две дневне новине и пар радио-станица.

Александар Тијанић, генерални директор РТС-а, "Блиц"

Клинаста писменост

Чедомир Јовановић Да ли треба да искуцамо клинастим писмом председници парламента да буде сазвана седница?

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, поводом пролонгирања скупштинске расправе о дешавањима на северу КиМ, "Танјуг"

Свуд су пројекти министра Веље

Велимир Илић Бешку сам ја направио, обезбедио средства, прикупио тендерску и пројектну документацију, нашао инвеститоре. Бешка је комплетно мој пројекат, а они су само банчили и пијанчили испод Бешке и надгледали шта се ради. Газела је мој пројекат, Авалски торањ, такође, као и Обилазница око Београда, а њихов је једино камен темељац на Кинеском мосту, који стоји.

Велимир Илић, бивши министар за инфраструктуру, "Прес"

Сваки Сретен је помало несретан

Сретен Угричић Драги Немци, Аустријанци, Швајцарци и ини немачкиговорећи, савремена књижевност из Србије је оно што вам омогућава да се осврнете и видите Содому и Гомору, а да не умрете. Да видите и боље разумете себе, а да не умрете. Као што још од Хамлета знамо да је свака земља помало Данска, сада нам савремена књижевност из Србије показује да је свака земља такође и помало Србија.

Сретен Угричић, директор Народне библиотеке Србије, "Пешчаник.нет"

Коефицијент интелигенције мањи од казне

Бобан Стојановић Драган Марковић Палма је маргинална личност. Он је једна будалетина! Нема он тај коефицијент интелигенције да би могао нешто паметно да уради. И та пресуда од 11.000 динара је смешна. Посебно зато што он годинама уназад прича исте ствари и нико не реагује. Изгледа да некоме више не треба, чим су решили да га осуде.

Бобан Стојановић, геј-активиста, поводом пресуде председнику ЈС и градоначелнику Јагодине Драгану Марковићу Палми због кршења закона о дискриминацији, "Курир"

Кад ЛГБТ људи деру

Предраг Аздејковић Очекујемо од Палме да се покаје, да више не понавља грешку. У том случају смо спремни да му платимо судске трошкове. Ако неће да призна грешку, покренућемо акцију да га што више ЛГБТ људи тужи и захтева одштету, пошто је једино тако може да схвати да је погрешио. Кожу с леђа ћемо му скинути.

Предраг Аздејковић, геј-активиста, поводом пресуде председнику ЈС и градоначелнику Јагодине Драгану Марковићу Палми због кршења закона о дискриминацији, "Курир"