Ми не страхујемо (бивши шеф нам је већ у затвору)

Александар Вучић Бесмислено је да одговарам сваког трећег дана на личне страхове и фрустрације појединих политичара који размишљају о томе да ли ће бити слободни после следећих избора или неће.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а, о евентуалној коалицији са ДС-ом, "Курир"

Ауторско право да будеш роб

Бранимир Џони Штулић То је прича коју и вране на крову знају, јер све траје већ 25 година. Не ради се само о новцу, него да се види у чему је фазон. Најгоре у свему је што они продају моја ауторска права, а то је исто као да су ти украли идентитет и плаћају твојом картицом своје рачуне. Као да су те продали у робље.

Бранимир Џони Штулић, музичар, о тужби против загребачког "Croatia Recordsa", који је осамдесетих година под именом "Југотон" објавио све албуме његове групе "Азра", "Блиц"

Хоћемо перверзне професионалце

Милутин Мркоњић Чедомир Јовановић је политички и људски аматер и требало би да буде у затвору. Све што се уз име тог човека може изрећи припада потпуном мрачњаштву и деструкцији. Он је заправо пример како живот у таквој кожи не вреди ништа, нема никакав смисао осим лажи, преваре, манипулације и потпуне перверзије.

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре и енергетике, "Танјуг"

Водите и њега у Хаг (и не враћајте више у Владу)

Чедомир Јовановић Мркоњић је контроверзна и готово гротескна појава. Сама његова појава је компромитација за Владу Србије и читаво друштво.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, о боравку Милутина Мркоњића на скупу подршке Војиславу Шешељу, "Танјуг"