Tомине танталове муке

Томислав Николић Два пута сам честитао Борису Тадићу победу, а изгледа да сам честитао лажову и преваранту, и оном ко ме је крао и тада.

Томислав Николић, председник СНС и председнички кандидат, приликом информисања јавности да је СНС поднео кривичне пријаве за изборну крађу, "Ал Џазира"

Кога 5. октобар једном уједе...

Ивица Дачић Ово ми личи на ДОС, [...] а ДОС ми се смучио. Ако неко мисли да сада треба да се понавља 5. октобар, мука ми је од тога више [...]. Ја не знам шта је добро донео тај 5. октобар да нам треба други сада. [...] Као лидер СПС-а, могу да кажем да ми не пада на памет да икада више у животу учествујем у изборној крађи, зато што никад се нећу два пута саплитати о исти камен.

Ивица Дачић, председник СПС-а и министар унутрашњих послова Србије, поводом тврдњи Томислава Николића да је било велике изборне крађе, "Бета"

Египатско пролеће на наше раме слеће

Бошко Ничић Тврдим да се припрема заиста египатско пролеће у режији управо оних који су изгубили изборе, а сада желе да на улици остваре победу.

Бошко Ничић, носилац листе УРС-а у Зајечару и досадашњи градоначелник тог града, коментаришући оптужбе СНС-а о изборној крађи, РТС

Жива ватра

Муамер Зукорлић Господине Љајићу, са све својим ментором Борисом Тадићем – даље прсте од Исламске заједнице, да ти не буду краћи и да се не опржиш.

Муамер Зукорлић, муфтија Исламске заједнице у Србији, конференција за новинаре, портал "СанџакПрес"