Има је у (предизборном) излогу, али нема је у (постизборној) радњи

Драган Марковић Палма Департизација не постоји, то је нешто што се у изборној кампањи говори.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и председник Скупштине општине Јагодина, "Танјуг"

Ко на месту гувернера ак' и партијски стоји...

Блиц "Без будалах тупога погледа, бил умови могли блистат свјетли", омиљена је реченица Јоргованке Табаковић из Његошевог дела "Луча Микрокозма" које, тако каже, баш увек има уз себе у торби. Склона је и воли да од реалности побегне у књижевне цитате чији је смисао и циљ да се сакрију прави став и намера.

Блиц, портрет новог гувернера НБС-а Јогрованке Табаковић

Долазна порука је отказна

Долазна порука је отказна Одлуком нове владе престао је наш радни ангажман. Од 3. 8. 2012. више нисте у обавези да се појављујете на радним задацима. Захваљујемо се на пожртвованом залагању и обављеним задацима. Желимо свима личну срећу и што скорије налажење запослења.

Координатори Министарства пољопривреде, СМС којим су обавестили 1658 агронома да су изгубили посао саветодавца пољопривредницима, "Блиц"

И Срби могу бити жртве (без своје кривице)

Иво Јосиповић Поздрављам најаву доласка Вељка Џакуле на прославу [17 година 'Олује']. С једне стране, то ће значити да је целокупно хрватско становништво, па и српска мањина, прихватило 'Олују' као победу Хрватске, као победу демократије, и коначно прихватило Хрватску као своју домовину. То, наравно, укључује и нашу обавезу да разумемо да су и наши суграђани српске националности, многи без своје кривице, били жртве рата.

Иво Јосиповић, председник Хрватске, "Бета"