Српски Талибани

1 до 1 од 1
Златне речи 160 01. октобар 2002.

Ал-Крајина

Изјаве.нет Гори Њујорк, Пентагон се руши, Крајишници враћамо се кући

Српски Талибани, музичка група, "Репортер"