Дејан Ристић

1 до 1 од 1
Дневна доза 4192 24. јул 2022.

ДА НАМ ОПРОСТЕ ШТО СМО ЖИВИ

Дејан Ристић Јасеновац треба да буде место помирења Срба и Хрвата.

Дејан Ристић, директор Музеја жртава геноцида, за „Политику“, „Бета“