Љиљана Булатовић

1 до 1 од 1
Дневна доза 215 06. јун 2011.

Праведн(ичк)о скривање

Љиљана Булатовић Ви уопште не познајте психологију праведника.

Љиљана Булатовић, биограф Ратка Младића, на питање директора Фонда за хуманитарно право Наташе Кандић "да ли је Младић бранио српски народ тако што се 16 година скривао", "Дебата" ТВ "Б92"